Going freelance!

Na anderhalf jaar bikkelen bij Brandpunt+, bikkel ik nog steeds bij Brandpunt+! En dat hoop ik nog heel, héél lang te blijven doen. Toch speelt mijn nieuwsgierigheid naar de wereld buiten de redactie op. Daarom heb ik besloten om naast mijn werk bij KRO-NCRV, op zoek te gaan naar interessante freelance opdrachten.

Recentelijk heb ik een cursus Adobe After Effects afgerond bij College of MultiMedia. Daarom ben ik ook in staat opdrachten aan te nemen waarbij vormgeving en (titel-)animaties komen kijken. Het lijkt me te gek om de opgedane kennis in een opdracht toe te kunnen passen. Daarnaast wil ik mezelf breder ontwikkelen als video editor en ontdekken hoe het is om te werken in een freelance omgeving. Ik laat me graag verrassen door journalistieke opdrachten, maar ook op voor mij nieuwe gebieden: misschien wel een privé-evenement, of juist in de bedrijfswereld, alles kan!

Ik ben inzetbaar voor het hele videopakket, waaronder research, productie, camerawerk, muziek en montage. Dus ben je op zoek naar een flexibele, ervaren en enthousiaste freelancer, mail me!

 

lottevanrosmalen@gmail.com